תשובת C.T מוח

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

03/05/2007 | 18:20 | מאת: מיקמק-בת דואגת

אבי עבר סיטי מוח ולא ברור לנו התשובה,אשמח אם תוכל לתת לי קצת אור במנהרה מאחר והתור שיש לו לפסיכאטריה הוא רק ליולי הסתיידות בורידים הורטברלים. ללא עדות לדימום או אוטם. חדרי מוח,חריצים וציסטרנות מורחבים כביטוי לאטרופיה מוחית מרכזית והיקפית. קו אמצע שמור. מערות הפנים מאווררות היטב. מרכיבי העצמות הטמפורליות שמורים.

05/05/2007 | 01:14 | מאת:

לבת בדרך כלל ישנה גם מסקנה סופית. ממה שכתבת קשה להגיע למסקנות. תופעות כאלו עלולות להיות אצל אדם מבוגר והוא נחשב לבריא והכל תקין יחסית, ומצד שני עם תמונה קלינית התוצאה יכולה להסביר ירידה ביכולת הקוגניטיבית. בכל אופן לא מתואר שום דבר חריף או הדורש טיפול מיידי. שבת שלום דר' גיורא הידש