טופמאקס

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

01/05/2007 | 09:34 | מאת: אורית

התחלתי טיפול בטופאמקס 50 מ"ל פעמיים ביום (בשל אכילה כפייתית ממנה אני סובלת). כבר שבוע והתרופה עדיין לא משפיעה עליי. כמה זמן לוקח עד שהתרופה מתחילה לעזור? האם ייתכן שטיפול בטופאמקס מנטרל את השפעתו של כדור הרסיטל שאני לוקחת? זאת מאחר ובשבוע האחרון מאז שהתחלתי את הטיפול בטופמקס אינני מרגישה את ההקלה שהרסיטל נתן לי לחרדה שממנה אני סובלת.

05/05/2007 | 00:10 | מאת:

לאורית הטופמקס עשוי לעודד את השפעת הרסיטל ולא להיפך. צריך לחכות עוד מספר שבועות להשפעת הטופמקס אבל בעיקר לעלות במינון. שבת שלום דר' גיורא הידש