סרוקסט

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

29/04/2007 | 11:47 | מאת: שרונה

אני לוקחת כשלושה חודשים כדור אחד של סרוקסט ביום. התחלתי לקחת כי היו לי לחצים בחזה ובקושי יכולתי לנשום (במיוחד בשכיבה) ועוד תופעות נוספות של חרדה+דיכאון קל כלומר: באופן כללי אני מתפקדת כרגיל אבל בלי שמחת חיים בלי חשק לעשות דברים וכו'. הכדור מאוד עזר לי בנושא החרדה וכמעט כל התופעות נעלמו לי אבל בקשר לדיכאון אין שום שיפור. אודה לך אם תוכל לעזור לי ולהפנות אותי לכיוון אחר כלומר אולי תרופה נוספת.( עוד כדור של סרוקסט לא הייתי רוצה לקחת כי שמעתי שזה גורם לעליה במשקל).

01/05/2007 | 21:34 | מאת:

לשרונה אם ההשפעה לא מלאה אפשר לחשוב על עליה במינון או החלפת הסרוקסט לתרופה אחרת דומה (לא הייתי מוסיף עוד תרופה), עליה במשקל או שקיימת או שלא, כך שאם את לא עולה במשקל אז סביר שאפשר לעלות במינון ללא חשש. כל טוב דר' גיורא הידש