רסיטל

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

28/04/2007 | 20:42 | מאת: גלית

אני נוטלת כבר 5 שבועות רסיטל. רשמתם לי להיות סבלנית בנוגע להשפעה. אני לא מרגישה טוב וכל הזמן עיפה ויש לי הרגשה של גוש בגרון שמחמיר לי. אני משתגעת מזה וזה מטריד אותי ומשבש לי את החיים כי כל הזמן אני מוטרדת וחושבת על זה. היתה לי הטבה לשבועיים וזה חזר יותר גרוע ואני יותר מפחדת כי אמרו לי שאו שזה בעיה של גסטרו (ריפלוקס) או נפשי. אני מקבלת שני אומפרדקס ורסיטל והמצב נשאר אותו הדבר ואפילו יותר גרוע אז אני מבינה שזה לא גסטרו ולא נפשי ואני מפחדת שיש לי משהו אחר שהרופאים עדיין לא עלו עליו. אני בפחדים ולא יודעת מה לעשות. האם כדאי להחליף תרופה? האם אין משהו שיכול להרגיע מידי? יש לי 3 ילדים לטפל בהם ואני עסוקה רק בעצמי. תודה גלית.

30/04/2007 | 01:09 | מאת:

לגלית שני דברים, אפשר לחכות עוד שבוע או לחזור כבר לפסיכיאטר שיחליף לך את הרסיטל שאינה עוזרת. בנוסף, אפשר באופן זמני להשתמש בתרופות נוגדות חרדה מסוג הלוריוון או הוואבן אשר יקלו עליך כעת ותוכלי לתפקד באופן טוב יותר. הן לא יפתרו את הבעיה אבל בהחלט יקלו עליך עד שהתרופה נוגדת הדיכאון תתחיל להשפיע. כל טוב דר' גיורא הידש