לחברי הפורום ולד"ר הירש מעבר בין SSRI ל SNRI

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

26/04/2007 | 17:05 | מאת: אבי

שלום אני סובל בחרדות דיכאון ומחשבות טורדניות. אני נטלתי בעבר ציפרלקס ולוסטרל במינון המלא,התרופות עזרו לי בחרדות אולם בדיכאון הן לא עזרו. אני אמור להתחיל ליטול תרופה ממשפחת ה SNRI כגון אפקסור. אם יש אנשים פה שעשו את אותו מעבר ועזר להם ה SNRI הודה לכם אם תכתבו לי כדי שלפחות תיהיה לי תקווה לגבי זה. והודה לד"ר הידש על דעות על מעבר בין המשפחות האם יש תקווה.

28/04/2007 | 19:53 | מאת:

לאבי תרופות מקבוצת ה SNRI פועלות בשני מנגנונים שונים ולכן יש הרואים בכך יתרון על התרופות הפועלות על הסרוטונין בלבד. במיוחד האפקסור XR הוכח כיעיל כנגד דיכאון וחרדה. שבוע טוב דר' גיורא הידש