על רמרון וכולסטרול

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

25/04/2007 | 22:47 | מאת: מוטרדת

רציתי לשאול אם רמרון/מירו במינון 7.5 עשוי לגרום לעלייה דרסטית בערכי כולסטרול? במינון גבוה של 45 לא היה לי כולסטרול גבוה בכלל אני חייבת לדעת לפני שאני מחליטה סופית שהעלייה נובעת נהגלולות שגם כן התחלתי לקחת באותו זמן בערך שהמינון של רמרון הורד ל- 7.5 אין לי ספק- הבעייה אינה בתזונה! תודה

27/04/2007 | 10:22 | מאת:

למוטרדת רמרון כשלעצמו אינו גורם לעליה בכולסטרול, לעתים הוא גורם לעליה בתיאבון ואז הכולסטרול עלול לעלות. שבת שלום דר' גיורא הידש