לדר' הידש היקר ולכולם - הרעבה עצמית

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

24/04/2007 | 11:58 | מאת: חתיך

רק אחרי שהרעבתי את עצמי ועשיתי המון ספורט ירדתי 10 ק"ג בתקופה מאוד קצרה (רק בגלל התרופות הפסיכאטריות שהעלו אותי למשקל שיא שלא יכלתי לקבל), קיבלתי סוף סוף את המחמאה: - רזית - (ולפעמים גם לא את זה).אני לא מרגיש טוב עם זה ומרגיש ריחוק חברתי בעקבות הדיאטה שלי כי כל מה שמציעים לי לנשנש מתוך נימוס אני מסרב לאכול.יש לי תפריט משלי שלא כולל את כל השטויות (נשנונשים) שמציעים לי. אבל המשקל לא משקר,אני מרזה הרבה ומהר ואוהב את זה ואת עצמי במיוחד. מה לעשות ואיך לא לגרום לעצמי נזק? אשמח לקבל תגובה תודה רבה

27/04/2007 | 09:27 | מאת:

לחתיך לא הבנתי איזה נזק עלול להגרם? בכל אופן אין שום נזק בהימנעות מנישנושים, רצוי לעשות דיאטה עם הדרכה של דיאטנית אשר תקפיד שתקבל את כל אבות המזון. שבת שלום דר' גיורא הידש