השפעת תרופות אנטיפסיכוטיות באנשים בריאים נפשית

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

21/04/2007 | 19:06 | מאת: ניסן

נודע לי שלעיתים נוירולוגים ממליצים להשתמש בתרופות אנטיפסיכוטיות מסוג ריספרדל, אוראפ, הלידול בהפרעות תנועה אצל אנשים בריאים מבחינה נפשית. כיצד תרופות אלה משפיעות על הנפש והאישיות של אדם בריא נפשית? (סיבת הנטילה היא הפרעת תנועה).

24/04/2007 | 11:42 | מאת:

לניסן ההשפעה היחידה שאנשים התלוננו עליה זו קצת עייפות וירידה בחרדה, אבל גם זה לעתים רחוקות כי מדובר על מינונים נמוכים. אשמח אם אנשים שנטלו את התרופה יספרו מניסיונם חג שמח דר' גיורא הידש