חרדה חברתית בנער מתבגר

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

12/04/2007 | 18:59 | מאת: אורנה

בן דודי נער בן 16 נמצא במצוקה ואני מבקשת לעזור לו.הוא נער מוכשר מאד ,מצייר מדהים,מנגן בפסנתר בכישרון רב,ותלמיד מצטיין.הבעייה שהוא מאד מופנם ושקט,לא יוצר קשר עם חברים בגילו,לא מדבר עם אף אחד בכיתה ולא הולך לשום בילוי חברתי או לבית של חבר.גם עם המשפחה המורחבת הוא בקושי מדבר,מאד ביישן.עם הוריו יש לו קשר טוב והוא מבטא מצוקה קשה,מודע לכך שיש לו בעיה,חושש מאד מהצבא ולא יודע איך לצאת מהמצב.הוא רוצה לשנות אבל לא יודע איך. ןעכשיו השאלה שלי: האם יש לכם אפשרות להמליץ על פסיכיאטר / מטפל טוב,שלא רק יתן תרופות ,באיזור ירושלים או המרכז? אני ממש מבקשת אם למישהו כאן יש המלצה על מטפל טוב כדי לא להתחיל לנסות כל מיני טיפולים / מטפלים לשווא. תודה מראש.

15/04/2007 | 00:36 | מאת:

לאורנה מסיבות מובנות אני איני ממליץ על מטפלים בפורום, אני מקווה שהחברים ידעו ויענו לך. שבוע טוב דר' גיורא הידש