בעיות נפשיות אצל ילדים

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

10/04/2007 | 21:19 | מאת: ליאת

שלום לילדו של בן זוגי יש בעיה נפשית. אין היא מוגדרת מאחר ואין מעניקים בארצנו תוויות של מחלות נפש לפני גיל 18 . מדובר בילד בן 12 עם בעיות אפקטיביות וגם עם ADHD שלהורים נאמר לאחרונה לאחר תצפית ממושכת עליו כי יש לו בעייה של חוסר "רצף מצפון". מה משמעות הדבר? חן חן ליאת

12/04/2007 | 19:39 | מאת:

לליאת אין זו הגדרה רפואית ולכן איני יודע למה הכוונה פרט לפירוש המילולי של מילי הדברים, כך שתצטרכי לשאול את הרופא אשר אמר את הדברים. כל טוב דר' גיורא הידש