פחד קהל - תרופה

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

10/04/2007 | 09:33 | מאת: רון

שלום רב, בסיטואציות של דיבור בפני קהל מופיעות אצלי התופעות הנפוצות כגון דפיקות לב מואצות, רעד בקול וכו' האם ניתן לקחת תרופה שתפחית את סימני ההתרגשות? האם ניתן לקבל מרשם מרופא משפחה?

12/04/2007 | 01:48 | מאת:

לרון ישנן מספר סוגים של תרופות שעשויות לעזור וגם טיפולים פסיכולוגיים. בחירת התרופה נעשאת לפי חומרת ההפרעה ומידת הצורך שלך-התכיפות של דיבור לפני קהל. גם רופא משפחה שיש לו הבנה וידע בנושאים הפסיכיאטריים עשוי לעזור ולרשום את התרופה. כל טוב דר' גיורא הידש