ייעוץ עזרה ודחוף

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

09/04/2007 | 02:20 | מאת: shirley

שלום לכולם אני צריכה ייעוץ עזרה ודחוף! אני בת 22 ונמצאת כרגע בדרום אמריקה כבר כחודשיים..עד עכשיו הכל היה מצויין אך לפתע לפני כ-10 ימים החל הרעה במצבי..מידי פעם אני נתקפת רעידות,בחילות,קושי לאכול,קושי לבלוע ולעיתים אף לנשום(דבר שמלחיץ אותי),אני מדמיינת שאני עומדת להתעלף וחושבת רוב הזמן על דברים רעים שיכולים לקרות ולא נהנית מכלום כמעט. הייתי אצל רופא מקומי שעזר לי מאוד ואמר שיש לי דלקת בשקדים אשר גורמת לתופעות הפיזיות הנ"ל, נתן לי אנטיביוטיקה ואני כל כך מקווה שזה המקור היחיד. העניין הוא שאני חושבת שמשהו נפשי גורם לתגובה הפיזית ואני רוצה שזה יעבור..או שמא זה באמת ק' פיזי? האם למישהו יש עצה? האם יש משהו שיכול לעזור לי מיידית או שעלי לחזור לארץ , לאמא וזהו? אני כאן עם בן זוגי והוא מבין וסבלני - עד יום שלישי עליי להחליט סופית אם אני חוזרת לארץ עכשיו או עוד 3 שבועות והכל תלוי המצבי הפיזי/ הנפשי. אם יש מישהו שמכיר מקרוב את התופעות אני מתחננת לתגובה! תודה שירלי @

11/04/2007 | 01:52 | מאת:

לשירלי אצלנו יום שלישי כבר עבר אבל כנראה שאצלך בדרום אמריקה עדיין לא. בכל אופן התופעות הגופניות עלולות להיות מהמצב הגופני כלומר הזיהום וכאשר האנטיביוטיקה מתאימה יהיה שיפור במצב הגופני ואני מקווה שגם במצב הנפשי. כמובן שהחרדות קשורות למצב הנפשי ויתכן שגם לחום, כך שצריך לראות אם גם הן ישתפרו עם השיפור במצב הגופני. כל טוב דר' גיורא הידש