חרדה

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

08/04/2007 | 10:18 | מאת: נריה

שלום אני בן 25 מטופל ב ציפרלקס 15 מ"ג ביום וקסנקס 0.25 ביום במשך כשנה בעקבות התקפי חרדה חוזרים ונשנים ביום שישי האחרון בעת שהייתי בטיפול שיניים מורכב חשתי שאני עומד להתעלף תחושה אשר מאוד הפחידה אותי מאותו הרגע אני נמצא שוב במתח וקצת דכדוך וכבר עברתי מ"ס התקפי חרדה קלים למרות שאני לא חושב על אותה סיטואציה שאלתי האם יכול להיות שהכדורים אינם משפיעים כך שהאפקטיביות נעלמה ? מה לעשות על מנת לייצב את המצב ? מכיוון שאני ממש סובל . בוסף שמעתי על טיפול התנהגותי שיכול לעזור קוגנטיבי היכן ניתן למצוא מטפל באזור ת"א והאם זה קשור לביו -פידבק (מכיוון שטיפול כזה עברתי) בתודה מראש

11/04/2007 | 01:25 | מאת:

נריה איני חושב שהשפעת הכדורים ירדה אבל יתכן שהמצב החרדתי שעברת אותו אצל רופא השיניים מפחיד אותך מאוד. לכן אולי כדאי להוסיף בקסנקס באופן זמני או כפי שציינת, טיפול קוגניטיבי בנוסף לטיפול התרופתי וקורס חוזר של ביופיידבק גם עשוי לעזור. כל טוב דר' גיורא הידש