התייעצות

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

26/03/2007 | 15:19 | מאת: גוטיק

שלום, ביקשתי עזרה תרופתית בגלל סימפטמים של דיכאון לפני מחזור וגם בגלל תחושה של עצב תמידי. ניסיתי בעבר כדורים ממשפחת הסרוטונין ותופעות הלוואי היו קשות מאוד, הרגשתי שאני הופכת לקהה רגשית, קושי לבכות, עלייה בעצבים וכו'. בסופו של דבר הפסיכיאטרית רשמה לי אדרונקס. בכמה חודשים האחרונים אני שותה אדרונקס, 2 כדורים בבוקר.לא חשה בשינוי במצבי, רק יותר עירנות וקושי להירדם בלילה. הפסיכולוגית שלי טוענת שאני בעודף עוררות, מתח גדול וקוטביות במצבי הרוח שלי בגלל רמות גבוהות של אדרלנלין והמליצה על כדור להורדת האדרלנלין, מה שיביא לדעתה לעלייה בסרוטונין. האם הטענה נכונה? האם אני אמורה להפסיק לשתות את האדרונקס אם אני מרגישה שהוא לא עוזר. תודה

28/03/2007 | 01:11 | מאת:

לגוטיק השאלה לא לגמרי ברורה לי, הפסיכולוגית טוענת שהכדור עוזר מדי? שאת בפעילות יתר? ואלו את טוענת שאין שינוי במצב הרוח והדיכאון לא חלף? אולי כדאי לחזור לרופא כדי שיעריך את מצבך ואחר כך לשקול שינוי בטיפול. כל טוב דר' גיורא הידש