הריון וסרוקסט

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

26/03/2007 | 13:32 | מאת: יעלי2

שלום אני נוטלת סרוקסט בעקבות התקפי חרדה כבר שנים, אני מעוניינת להיכנס להריון. האם ניתן לקחת סרוקסט בזמן הריון? האם יש תרופה אחרת שניתן לקחת? ומה בדבר תקופת הנקה? תודה לתשובתך

28/03/2007 | 01:01 | מאת:

ליעלי לאחרונה פורסם מאמר שיש סיכון בסרוקסט בשליש הראשון להריון, בכל מקרה כדאי להתייעץ עם המכון הטרטולוגי בהדסה, הם עונים גם לפניות טלפוניות. תרופות אחרות מאותה הקבוצה כמו פרוזק וציפרלקס מותרות בהריון. כל התרופות עוברות בחלב בזמן ההנקה, כאן השאלה יותר מורכבת אבל קודם צריך לסיים את ההריון... אחרי תקופה ארוכה שאת נוטלת סרוקסט, אולי כדאי להתייעץ עם הרופא המכיר אותך על סיום הטיפול בסרוקסט? כל טוב דר' גיורא הידש