הבחנה של B.D.I UC.T.I

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

18/03/2007 | 20:07 | מאת: סיגל

הבת מטופלת מזה תקופה אצל פסכולגית עקב בעיות שונות וכן גם בעיות אכילה לאחר שבתי עברה שאלון ,הפסכולגית מסרה כי בתי סובלת מB.D.I ו C.T.I ואני אמורה להפנות להתיעצות פסכיאטרית גם אני כאם סובלת מחרדות ומטופלת בריסטל, רציתי לשאול ממה ביתי סובלת והאם יכול להיות מצב שהיא תסבול גם מסכזורפניה והאם יש לכך קשר שאני כאם סובלת מחרדותץ אודה לתשובתך

20/03/2007 | 00:47 | מאת:

לסיגל אני חושב שלא דייקת בראשי התיבות, בכל אופן זכותך לקבל את השמות המלאים של האבחנה מהבת כאשר היא תבקש מהפסיכולוגית. (אם היא עדיין לא בוגרת את הזכות היא שלך). בכל אופן אין קשר תורשתי בין חרדות וסכיזופרניה, העובדה שאת סובלת מחרדות אינה מעלה את הסיכון לסכיזופרניה אצל הבת. כל טוב דר' גיורא הידש