ציפראלקס ותוספי מזון

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

15/03/2007 | 21:43 | מאת: טלי

שלום דר' הידש, אני נוטלת 15 מ"ג ציפראלקס ליום בגלל התקפי חרדה לאחר לידה שבה בלוטת התריס הייתה בתת פעילות עם ערך של 52! הרגשתי זוועה ולא הבנתי מה קורה איתי. כעת הבלוטה מאוזנת אך עדיין לא השתחררתי מהחרדה. אני במצב בריאותי לא טוב בגלל חולשה עייפות כי ירדתי 40 קילו בגלל שאני לא יכולה לאכול כמעט כלום כי תגובת הגוף אקוטית. אני מטופלת אצל נטורופטית בשיטת IPEC כדי לשקם את הגוף והיא נתנה לי תוספי מזון שחסרים לי. ויטמין K, ברזל עדין, חומצה פולית 800, אומגה 3, חומצות אמינו קומפלט - האם יש בעיה לקחת זאת עם הציפראלקס? ובכלל ציפראלקס עם תוסםי מזון? מה הנסיון שיש לך בנושא? בברכה, טלי

18/03/2007 | 18:31 | מאת:

לטלי איני מומחה לתוספי מזון אבל אין שום אזהרה עם הציפרלקס וסביר להניח שזה בסדר. בנוסף לויטמינים שאת לוקחת חשוב לבדוק וליטול אם יש צורך ויטמין B12 כל טוב דר' גיורא הידש