חרדה

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

14/03/2007 | 21:36 | מאת: יריב

גיורא שלום אני בחור נשוי בן 28 בעבר סבלתי מחרדות וטופלתי 4 שנים אצל פסיכולגית .בעקבות המלחמה ועוד משבר בנשואים חזרתי לטיפול לאחר נתק של שנתים ,החרדות חזרו והחלטתי שהפעם אני לא מוותר והולך גם על טיפול תרופתי ,הסברתי לפסיכיאטר שיש לי חרדות ויש ימים שאני מרגיש מציון ויש ימים שאני לא חש בטוב אמרתי לי לו גם שאני לא רוצה תרופות כגון לוסטרל וציפרלקס כי בעבר ניסתי את הלוסטרל שגרמה לי לאי אורגזמה ולא המשכתי בה .הוא אמר לי שהוא נותן לי פרפנאן 4מג למשך חודש כדי להוריד לי את "הנדנדה" של מצבי הרוח קראתי אינפרמציה על התרופה וממש נבהלתי רשום שם שתרופה היא לטיפול בסכיזופרניה והקאות בשיחה אצל הפסיכולגית שלי היא אמרה לי שב100 אחוז אני לא סובל ממצב פסיכוטי או סכיזופרניה נכנסתי יותר מדי לזה ויש סיפטומם ששאני חושב שודמים למצב שלי שאלתי היא האם הפסיכולגית שלי מאבחחנת אותי נכון ??האם אני סובל ממצב פסיכוטי כי אני ממש חרד לגבי זה אגב לא יצא לי לדבר עם הפסיכיאטר מאחר שהוא לא בארץ

16/03/2007 | 00:52 | מאת:

ליריב אני חושב שזו הפעם השניה שאתה שואל את השאלה וכבר קיבלת תשובות. אם אני טועה תתקן אותי כל טוב דר' גיורא הידש