תרופות

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

14/03/2007 | 14:21 | מאת: בונבוניירה

הבן קיבל טיפול תרופתי...כי אובחן כסכיזופרן לעולם לא שתה כדורים..וכל היום רק בוכה..הוא בן 22 כדור בשם מרוניל ו- כדור נוסף פרפנאן.. איך אני יכולה להתמודד עם בכי של בן? איך?האם זה יקל עליו קצת?

16/03/2007 | 00:35 | מאת:

שלום, לא צריך להתמודד עם הבכי של הבן, צריך להיות אתו ולהכיל אותו ואת הבכי, זה לא קל להיות במצב כזה בגילו ואפשר להבין את הבכי, אבל חשוב להיות אתו, אולי לצאת איתו לטיולים, לעשות ספורט, לשחק במשחקי שולחן, וכל דבר שהוא מוכן לעשות ביחד אתך או עם אביו. עם הזמן גם התרופות ישפיעו ומצב הרוח ישתפר. כל טוב דר' גיורא הידש