פרפנאן

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

12/03/2007 | 22:04 | מאת: יניב

לדר הידש שלום אני בחור בן 28 נשוי בעבר סבלתי מחרדות וההיתי בטופל 4 שנים אצל פסיכולגית לאחר הפסקה של שנתיים החרדות חזרו וקשר חזר עם הפסיכולגית השבוע החלטתי ללכת גם לפסיכיאטר ,הוא נן לי תרופה בשם פרפנאן 4 מג וקראתי שתרופה היא גם לטיפול בפסיכזריה האם אני חולה במחלה הזאת??? ומה הסימנים של מחלה זו?? תודה

14/03/2007 | 01:02 | מאת:

ליניב אני מקווה שאינך חולה בפסיכוזה ולא ברור לי מדוע הפסיכיאטר נתן לך פרפנן כטיפול בחרדות, אין זה הטיפול המקובל. כדאי לחזור אליו ולשאול. כל טוב דר' גיורא הידש