חוסר יכולת

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

11/03/2007 | 00:18 | מאת: ירון

שלום, אני בו 30 ומאובחן כסכיזאפקטיב. הבעיה שלי היא שרוב הזמן אני אני נמצא במצב של חסימה כלומר כאילו המוח מפסיק לעבוד ואז אני ממש מתנתק מהמציאות לא יוצא מהבית, לא חיי חברה קושי לחשוב לדבר לקלוט לזכור, מה שמוביל לתחושת בושה מעצמי ומכולם ולדיכאון קשה ועמוק . המצב הזה נמשך רוב הזמן ובערך אחת לשלושה ארבעה חודשים כאילו הראש מסתדר כל הקשיים נעלמים היכולות חוזרים לעצמם ואפשר להגיד שאני מרריש די טוב אבל רק לימים ספורים אפילו פחות משבוע ואז הכל חוזר למצב הקודם . חשוב להזכיר שאני במעקב רפואי ומקבל טיפול דפלפט וויאפקס . רציבי בבקשה לקבל את דעדך בעיניין, האם זאת תופעה מוכרת ? והאמת זה נמשך ככה כבר מיספר שנים אולי נגרם נזק בילתי הפיך למוח?אם יש תיקווה להתרפות ? אשמח מאוד לקבל את תשובתך וגם ממי שמכיר את הבעיה. תודה מראש ירון.

13/03/2007 | 23:18 | מאת:

לירון העובדה שישנם ימים רגילים שבהם אתה מרגיש בטוב הם הסימן שלא נגרם נזק למוח והכל הפיך, אם היה נזק אז לא יכולים להיות ימים טובים. כפי שאתה מתאר את הדברים יתכן ומדובר במצב של דיכאון ולכן אולי כדאי לייצב את מצבך באופן טוב יותר עם נוגדי דיכאון. כל טוב דר' גיורא הידש