פלוטין עם אוקסיקונטין

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

10/03/2007 | 17:03 | מאת: עדן

שלום ד"ר גיורא הרופא שלי הציע שאשתמש בפלוטין מאחר ואני בחרדות לאחרונה .. אני משתמשת באוקסיקונטין נגד כאב שנים רבות האם זה בסדר להשתמש גם בפלוטין..? הרופא לא אמר לי דבר בהקשר לכך.. אנא תשובתך

12/03/2007 | 00:23 | מאת:

לעדן אין בעיה עם הפלוטין, אבל מי שסובל מכאבים מומלצת דווקא הצימבלטה כיוון שהיא טובה גם נגד דיכאון וחרדות וגם מפחיתה כאבים. כל טוב דר' גיורא הידש

12/03/2007 | 09:32 | מאת: עדן

ד"ר גיורא , תודה לתשובתך המהירה.. קבלתי צימבלטה בעבר והכדור הראשון שלקחתי גרם לי להרגשה שאני הולכת למות! לא יכולתי לנשום ולא היה לי אויר ..מעולם לא חוויתי הרגשה רעה כל כך! עקב כך אני פוחדת להתחיל עם הפלוטין ... אני פשוט לא מעיזה לאחר מה שעברתי עם הצימבלטה.. ד"ר גיורה, האם יש חשש שהפלוטין יגרום לי לסימפטומים דומים? תודה מראש לתגובתך עדן