רסיטל ותרופה נגד מיגרנה רילרט

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

10/03/2007 | 15:53 | מאת: עינת

לאחר שנים שלקחתי סרוקסט (שהשפיע נפלא) ותקופת מה אני ללא כדורים. החליטה הפסיכאטרית להחליף לי את הכדור לרסיטל. עקב חזרה של תלונות מצידי. היות ואני סובלת גם ממיגרנות ולוקחת כדור בשם רילרט , וראיתי באינטרנט כי יש הגבלה בלקיחת רסיטל עם רילרט. האם ידוע לך משהו על כך? אני לוקחת בערך כדור אחד לשבוע של רילרט (נגד המיגרנות), לאחר הקריאה בנושא קצת נלחצתי - חשוב לי לדעת את דעתך !! תודה!!

12/03/2007 | 00:17 | מאת:

לעינת צר לי אבל אין לי תשובה מהזיכרון או מהניסיון וגם אני צריך לבדוק את השילוב. איני חושב שיש לי זמן לכך כעת אבל אם תזכירי לי בסוף השבוע אז אשתדל לבדוק. בכל אופן אין הבדל בין סרוקסט לרסיטל מבחינת הקשר עם רילרט כל טוב דר' גיורא הידש

12/03/2007 | 22:31 | מאת: עינת

תודה לך. אין צורך שטרח כי כבר שאלתי את הניורולוגית שלי. להשכלה כללית, במינונים כאלה של הרילרט אין בעייה. יש אולי סכנה של סרוטונין עודף אבל לא במקרה זה. תודה על הרצון!!