תופעת לוואי או בעיה נפשית?

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

08/03/2007 | 22:02 | מאת: ילדה שקטה

שלום, לפני כשנה התחלתי בטיפול אנטי דיכאוני (אני לא רוצה לרשום פה את השם כדי לא לגרום לאנשים שנוטלים אותו לפחדים) 4 כדורים ליום שכנראה גרמו לי להיפומניה וחרדות קשות ואז היו לי כל מיני מחשבות לגלות לאנשים כל מיני סודות ומחשבות להזיק לאנשים ולספר כל מיני דברים עד כדי דחף שהרגשתי שממש משתלט עלי. כמובן שהטיפול הופסק מיידית והחלפתי גם רופא מטפל לא כי הוא לא היה טוב אלא כי לא נתן בי אמון. אחרי תקופה של שבועיים אפשר להגיד שזה חלף ונשארו רק המחשבות שליוו אותי עד שפחתו. לפני כיומיים הכל חוזר אלי כל המחשבות ללא דחף לעשות אבל עצם העובדה -הדגש- שאני חושבת על זה באובססיביות מטרידה אותי מאוד ואני ממש בחוסר שקט. -סדגש- מה קורה לי? האם זה נקרא התקף פסיכוטי? או שזה פשוט זיכרון של טראומה כמו שאמר לי הפסיכיאטר לפני שנה. בבקשה עיזרו לי אני מותשת מזה, אני מפחדת לספר לפסיכיאטר שלי. אני חייבת לציין שניסו הרבה תרופות וכל אחד גרם לתופעות לוואי כאלה ואחרות. תודה רבה מקווה שתעודד אותי

09/03/2007 | 19:33 | מאת:

לילדה החמודה לצערי הדברים הם לא כל כך פשוטים ומעידים שמשהו לא בסדר ולכן צריך לפנות לפסיכיאטר ולספר לו. שבת שלום, דר' גיורא הידש

09/03/2007 | 22:36 | מאת: שיבא

VHH NU היי מותק, על פניו נראה שאת זקוקה לעזרה פסיכיאטרית דחופה ולאיזון תרופתי דחוף רק אחר כך תנסי לברר סיבות ומניעים בטיפול פסיכותיירפיסטי. רוצי לרופא פסיכיאטר הצלחה מותק, שיבא