רואקוטן ודיכאון..

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

03/03/2007 | 22:20 | מאת: דיכי ריצי

בעבר (לפני כ1/2 שנה) סבלתי מדכאון ואף לקחתי פרוזאק במשך כמה חודשים, כרגע יש לי בעית של עודף חלב בפנים- הלכתי לרופא עוד והוא רשם לי רואקוטן, קראתי את ההוראות הרשומות בתרופה וראיתי שהיא נאסרת על מי שסבל בעבר מדכאון, ואף יכולה לגרום לאובדנות, רציתי לדעת מה אומר ע"כ הרופא.. אשמח לתשובה בהקדם! תודה.

04/03/2007 | 22:55 | מאת:

לדיכי נכון, הראוקוטן עלול לגרום להפרעות נפשיות קשות וגם לדיכאון. לכן לא מומלץ לאדם שסבל מדיכאון בעבר כיוון שהסיכון גדול מדי. כל טוב דר' גיורא הידש