צריבה בגפיים-לכל מי שמכיר

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

27/02/2007 | 17:40 | מאת: גלית

שלום לדר' וכל מי שמכיר, יש לי צריבה בגפיים, זה התחיל כשחליתי בדיכאון לפני 3 שנים, רק כשהגעתי סרוקסט הצריבה פחתה ולבסוף הפסיקה. כיום איני בדיכאון ועברתי לציפרלקס מאחר ובעיות השינה לא נפתרו ומאז הצריבה בגפיים ובבטן חזרה ההרגשה היא כמו שריפה בעור. הרופא אמר שזה לא מהכדור - אז ממה יכול להיות? בדיקות הדם תקינות.. קראתי מאמר שמכדורים של פרוזק יכול להיות שריפה כמו סירפד בגלל התרכובת. אני חייבת לדעת מה זה...

02/03/2007 | 19:28 | מאת:

לגלית את אומרת שהצריבה או לפעמים רופאים קוראים לכך נימול-מריגישים כאלו נמלים הולכות על העור (כך קוראים לזה), הצריבה הייתה לפני הטיפול התרופתי עוד מהדיכאון. לכן סביר שגם הפעם מדובר על מצב נפשי ולא תופעת לוואי של הטיפול. שבת שלום, דר' גיורא הידש