אדרונקס ושפיכה

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

27/02/2007 | 11:46 | מאת: ניר

שלום, אני בן 21 ומטופל כבר כשנתיים ברסיטל 50 מ"ג. לאחרונה הוסיף הפסיכיאטר כדור של אדרונקס לחיזוק ההשפעה, מאחר והתלוננתי על עייפות בלתי פוסקת ובעיות שפיכה שצצו. אני לוקח את האדרונקס כבר כשבוע, וזה עושה לי תופעות לוואי מיידיות של דפיקות לב מואצות ומעין תחשות חולשה, אך זו עברה אחרי כיומיים. מה שכן, מאז שהתחלתי לקחת את התרופה אני חווה בעיה מוזרה בעת השפיכה. כאשר אני קרוב לאורגזמה ועוצר את עצמי, נפלט נוזל זרע דליל שכזה למרות שאני מתאמץ שלא לגמור. וזוהי לא האורגזמה, כי אני יכול להמשיך ומיד לאחר מכן לגמור שוב. זה ממש מוזר ומטיד, שלא לדבר על מביך. האם יש קשר לתרופה או שמדובר בצירוף מקרים? כתוב בהתוויה משהו לגבי בעיות במערכת השתן והערמונית, האם זה יכול להיות קשור? אודה אם תייחס לבעייתי. תודה רבה.

02/03/2007 | 19:06 | מאת:

לניר האדרונקס אינה משפיעה על המין ולכן איני חושב שיש קשר בין הדברים שאתה מתאר ובין התרופה שבת שלום, דר' גיורא הידש