שאלה על המשך טיפול-דחוף

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

20/02/2007 | 19:22 | מאת: שי

שלום.אני בן 24 ולוקח את התרופה רמוטיב מזה 8 שבועות כנגד בעיה שעיקרה חרדה מלווה בנוסף עם דכדוך,נטיה לרגשנות ועצבנות.עד כה יש שיפור מסוים בחרדה אם כי לא שיפור גדול.בתסמיני הדכאון והעצבנות לא נראה שיפור מספק אם בכלל.תופעות הלוואי שיש לי הם חלומות כל הלילה ומידי פעם כאבי ראש. ארצה להוסיף שאני לוקח את התרופה במינון מלא(2 כדורים). א.האם כדאי להמשיך עם התרופה למרות שהשיפור הוא יחסי קטן? ב.האם יכול לבוא המשך שיפור עם עוד קצת סבלנות או שזה מה שיודעת התרופה לתת וכך ישאר המצב גם אם אקח עוד כמה חודשים? ג.החלומות ממש מטרידים וגם כאבי הראש.מה ניתן לעשות עם זה?

20/02/2007 | 20:52 | מאת:

לשי שאלה קשה, נכון שבחודש חודשיים הקרובים הרמוטיב יעלה בהשפעתו ואתה תרגיש טוב יותר, כך גם תופעות הלוואי של החלומות וכאבי הראש יפחתו, השאלה היא האם הרמוטיב "יעשה את כל העבודה" ואתה תרגיש בטוב. לכן אפשר לחכות ואפשר גם לפנות לרופא כדי להחליף את הרמוטיב שתרופה דומה. נראה לי שקיימות שתי אפשרויות נכונות ואתה תצטרך להחליט ביניהן. כל טוב דר' גיורא הידש