רסיטל

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

13/02/2007 | 00:07 | מאת: גליה

שלום רב! אני שותה רסיטל כחצי שנה ומרגישה הרבה יותר טוב ממקודם. הבעייה היחידה שמטרידה אותי זה חוסר ריכוז ושיכחה מאז שאני שותה. הפסיכיאטר שלי אמר שרסיטל דווקא נותן ריכוז. האם רסיטל גורם לחוסר ריכוז ושיכחה או שאין קשר בין הדברים. אודה לך מאוד על תשובה. גליה.

14/02/2007 | 23:34 | מאת:

לגליה אכן בדרך כלל הרסיטל מעורר וכך גם הקשב והריכוז עולים. תנסי ליטול את הרסיטל בערב, אם הוא לא יפריע בשינה אז יתכן שהבעיה תפתר. כל טוב דר' גיורא הידש