מעבר מרמוטיב לציפרמיל

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

12/02/2007 | 12:43 | מאת: בר

אני נוטל רמוטיב כחודשיים וחצי אך ללא שיפור ניכר ולכן שוקל לעבור לציפרמיל שנטלתי בעבר ועזר לי. האם עליי להפסיק מיד את הרמוטיב עם תחילת נטילת הציפרמיל או שלתקופה מסוימת עדיף ליטול אותם במקביל? האם מותר ליטול אותם במקביל? בנוסף, בעבר כשנגמלתי מהשימוש בציפרמיל לאחר שנתיים היו לי תופעות לוואי חזקות של בחילות וסחרחורות. האם ישנה תרופה אחרת שהגמילה ממנה בבוא הזמן קלה יותר?

14/02/2007 | 23:18 | מאת:

לבר לא צריכה להיות בעיה מיוחדת במעבר מרמוטיב לציפרמיל ואפשר לעבור מיום ליום. ה"גמילה" מפרוזק=פריזמה היא הקלה ביותר. כל טוב דר' גיורא הידש