רמוטיב

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

30/01/2007 | 16:52 | מאת: זיו

לד"ר גיורא שלום רב קיבלתי היום ע"י רופא המשפחה תרופה בשם רמוטיב המבוססת על צמח ההיפרקום ואני מסיר שיער בלייזר (מכשיר הלייטשר) - האם מותר לקחת את הכדורים במקביל להסרת שיער בלייזר \ הבזקי אור ? האם התרופה גורמת לרגישות יתרה לאור השמש ? מהן תופעות הלוואי העיקריות של רמוטיב והאם עפ"י הידע שיש לך היא יעילה ? תודה מראש

01/02/2007 | 01:22 | מאת:

לזיו יעילה למה? הרמוטיב היא תרופה טובה ויעילה לדיכאון קל עד בינוני וגם מקילה על חרדה. אין בעיה ליטול את התרופה עם טיפול בלייזר להסרת שיער. כל טוב דר' גיורא הידש