ציפרלקס

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

28/01/2007 | 21:44 | מאת: רותי

שלום ד"ר, יש לי עוד שאלה קטנה: אחותי מנסה להפסיק עם הציפרלקס ולכן נוטלת חצי כדור כבר חמישה ימים. אתמול היה לה התקף צחוק מטורף שאחריו מיד הופיע בכי לא רצוני היא טוענת שהיא ממש לא שלטה בזה. מה זה? האם יש לזה קשר? שכחתי לציין שבעבר כאשר שכחה לקחת את הכדורים לשלושה ימים קרה אותו הדבר. היא נוטלת את התרופה כבר חצי שנה. בבקשה תרגיע אותי. מודה לך מקרב לב.

30/01/2007 | 02:22 | מאת:

לרותי אף פעם לא שמעתי על תופעה כזו בקשר לתרופות אבל אם היא חוזרת כל פעם שמפסיקים אז מי יודע? בכל אופן אחרי שישה חודשים בדרך כלל הפסקת הטיפול היא מוקדמת מדי, ובנוסף אפשר לרדת במינון באופן הדרגתי מאוד ולהמשיך כל פעם על אותו המינון במשך כשבועיים. כל טוב דר' גיורא הידש