נוגדי חרדה ודיכאון ובעיות צפיפות עצם

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

25/01/2007 | 23:02 | מאת: מלי

מה בנוגע לכתבתו של ד"ר איתי גל מה-23.1.07 בקשר למחקר הקובע כי לאנשים שמשתמשים בתרופות מסוג SSRI יש יותר בעיות בצפיפות עצם ונטייה לשברים ? http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3355803,00.html לתשובתך אודה מלי

27/01/2007 | 21:05 | מאת:

למלי תודה על ההפניה, אני עדיין לא קראתי את המאמר המקורי. בכל מקרה בעיות של חוזק עצם ונפילות הן בעיות חמורות בגיל המבוגר וחייבים להשמר. אני חושב שנחכה ל FDA, ראשות הפיקוח על תרופות בארה"ב והם בטח יתייחסו ויפרסמו אזהרה אם צריך. שבוע טוב דר' גיורא הידש