אפקסור וסרוקסט

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

25/01/2007 | 07:14 | מאת: עידן

כתבתי פה הודעה לפני חודש בערך לגבי להוסיף לאפקסור שלי - בופרופיון (wellbutrin) למטרת הוספת אנרגיה. ניסיתי את זה שלושה שבועות, רמת האנרגיה עלתה משמעותית, נראה טוב ואחרי שבועיים גם רמת הכעס שלי עלתה והתחלתי לצעוק ולכעוס ולדבר בצורה מגעילה ולהוציא מילים שאחר כך חשבתי על זה וממש התפלאתי על עצמי... אז הפסקתי... זו הייתה חווייה מעניינת דרך אגב.. רק לא כל כך טובה... בכל אופן, בעבר לפני כ5 שנים לקחתי סרוקסט לתקופה של שנה וחצי.. שבה היו לי המון אנרגיות. אז חשבתי עכשיו אולי אפשר לשלב את האפקסור והסרוקסט. מה דעתכם? מעבר לעניין העלאת הסרוטונין (העלאה מסוכנת בפוטנציה), האם יש עוד סכנות? תודה מראש עידן

25/01/2007 | 23:39 | מאת:

לעידן אין כל כך הרבה הגיון רפואי בשילוב הזה, אבל אין בו גם סכנה. כל טוב דר' גיורא הידש

26/01/2007 | 07:09 | מאת: עידן

אין הרבה הגיון רפואי, זה אומר שלדעתך למרות שהסרוקסט לבד העלה לי את רמת האנגריה והאפקסור לבד הוריד לי את רמת האנרגיה - השילוב לא יאזן את רמת האנרגיות? במילים אחרות, שווה או לא שווה לנסות?