טיפול

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

23/01/2007 | 18:08 | מאת: גודלי

שלום דוקטור אם יש למטופל תופעות של חרדה אבל לא בהתקפים אלא מצב חרדתי קבוע בעוצמה גבוהה אתה יודע את התסמינים של הכל איך מקלים את התסמינים? האם הטיפול שונה כמו הטיפול בהתקפי חרדה?

25/01/2007 | 22:13 | מאת:

לגודלי הטיפול הנפשי הוא בתרופות ובשיחות, שני הדברים עשויים לעזור. לחרדה קבועה מה שנקרא הפרעת חרדה כללית ממליצים על תרופות ממשפחת נוגדי הדיכאון אשר מקילים גם על החרדה. מומלץ גם טיפול שיחתי מסוג קוגניטיבי התנהגותי. כל טוב דר' גיורא הידש