עוד שני שאלות בבקשה - נא התייחס דוקטור

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

21/01/2007 | 09:50 | מאת: אורן

האם זה הגיוני שכשלא מרגישים טוב פיזית החרדה עולה? אז מה ניתן לעשות כדי להרגיע את החרדה שהיא עולה? אצלי המצב הוא חרדתי ולא בהתקפים אלא בעוצמה חזקה בבחילות ובפעימות לב מואצות כמו מעין שיתוק והרגשה של נכות כמו הפעולה הכי קלה היא הכי קשה האם כדאי לקחת ואבן 3 פעמים ביום לפי הצורך? האם לחזור לקחת את הסרוקסט עם האוכל כדי למנוע בחילות? תודה רבה אורן

23/01/2007 | 00:11 | מאת:

לאורן אכן תופעות גופניות מעלות חרדה כמו שגם החרדה עלולה להתבטא בתופעות גופניות. כמובן שמההכרות הקצרה שלנו ברשת איני יוכל להמליץ על טיפול מסויים עבורך. לשם כך תצטרך להגיע לרופא לפגישה פ.א.פ. כל טוב דר' גיורא הידש