סוליאן

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

20/01/2007 | 01:59 | מאת: ענת

שלום רב, מהן תופעות הלוואי הנפוצות של הסוליאן? האם התרופה משפיעה על רמת הפרולקטין? קיבלתי ריספרידל, מודל ופרפנן ושלושתן העלו לי את רמת הפרולקטין; האם גם הסוליאן עלולה לגרום לכך? ומה לגבי עלייה במשקל? האם זו תופעת לוואי נפוצה של התרופה? תודה מראש, ענת.

22/01/2007 | 01:50 | מאת:

לענת את רשימת תופעות הלוואי האפשריות תוכלי לקרוא בכל אינדקס תרופות ברשת. בכל אופן התרופה היא בטוחה ויש לה מעט תופעות לוואי בשימוש. באופן עקרוני הסוליאן עלולה לגרום לעליה בפרולקטין ובמשקל, אבל היא לא נוטה לגרום לכך. נקווה שגם אצלך התופעות הללו לא יקרו. התרופה העיקרית שאינה מעלה את הפרולקטין היא הלפונקס, אבל לה יש חסרונות אחרים. כל טוב דר' גיורא הידש