מזעור נזקים

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

15/01/2007 | 09:14 | מאת: מבולבלת

אני מטופלת מס חודשים ברסיטל ובטגריטול.לאחרונה גם פסיכו תרפיה.לטענת הפסיכיאטרים (הקודם ונוכחית)אני חייבת להפסיק עם קו עבודתי שהוא מתן שרותי ליווי.אני עובדת במקצוע כבר 4 שנים,אני בת 23 ,בעלת אישיות מאוד קיצונית.רגישה וגם בעלת ביטחון עצמי נמוך. בעקבות הטיפול המצב הנפשי השתפר פלאים אך זאת עדיין אמצע הדרך. למה העבודה הזו גורמת ולמה?אי אפשר להתמודד איתה ולהישאר בריאה?העלאת מינונים? איך חוזרים לחיים נורמליים?

16/01/2007 | 00:43 | מאת:

שלום, המחשבה היא שעבודה כנערת ליווי בהכרח גורמת לפגיעות ולנזק נפשי. ולכן אם את רוצה להגיע להבראה מלאה ולמנוע את הסיבה שבגללה המצב הנפשי אינו טוב צריך לשנות את אורח החיים. כל טוב דר' גיורא הידש