לאחר פסיכוזה- לד"ר

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

13/01/2007 | 15:02 | מאת: עומרי

האם יש מצב לא לצאת ממצב ההתרוקנות הזו שהזכרת? אני ללא אנרגיות וחשק לעשות דברים. נסיתי כדורים אנטי דיכאוניים אך ללא הועיל, אז הפסקתי. אם אני לא מתמיד לעשות דברים ורק יושב בבית, האם אני מחזק את אותו המצב שלאחר הפסיכוזה?על מנת שאנסה לעשות דברים שיקדמו אותי, אני צריך לעבור לעיר אחרת כרגע ואני ללא כוחות בכלל, הייתי רוצה לדעת כאשר אעשה מאמצים לצאת ממצב זה, שאחזור לעצמי ולכל כוחותיי עם תחושת חיות ומלאות? (לא אובחנתי כבעל מחלת נפש) תודה

15/01/2007 | 00:46 | מאת:

לעומרי כן, המצב הזה חולף מעצמו והתרופות עוזרות מעט. יותר טוב לחזור לפעילות, גם ספורט, גם לקרוא או לראות טלווזיה, לצאת עם חברים, סרטים וכל פעילות מבורכת ומקדמת אותך. אפילו אם אין כוחות ואפילו אם אינך נהנה חשוב לצאת ולעשות דברים. כל טוב דר' גיורא הידש