התקף חרדה ותרופות

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

19/07/2006 | 21:44 | מאת: המודאג

שלום.אני סובל מחרדה חברתית קלה ודיכאון קל. מעולם לא היו לי התקפי חרדה של ממש. הומלץ לי טיפול בSSRI כדוגמאת ציפרלקס/רסיטל למשך תקופה. שאלתי היא האם בעקבות שימוש בתרופות אלו יכול לקרות מצב שמהלך נטילת התרופה או עם הניסיון לרדת ממנה בהדרגה יכול להיתפתח לי התקף חרדה/מצבי אף יוכל להחמיר?

21/07/2006 | 01:31 | מאת:

למודאג אלו הן תרופות נוגדות דיכאון וחרדה ולכן לא עלולות לגרום לחרדות או להחמרה במצב הנפשי. יחד עם זאת, לכל תרופה עלולות להיות תופעות לוואי ונקווה שאתה לא תסבול מהן. כל טוב דר' גיורא הידש