חרדה

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

10/04/2002 | 21:12 | מאת: זאב

כבן 23, התגברתי על התקף חרדה בזמן האחרון בצורה טובה ובאבחון פסיכיאטרי נמצאתי בסדר ( לא קיצוני לכאן או לכאן). בימים האחרונים התחלתי להרגיש "זרמים" בכפות הרגליים - בשתי כפות הרגליים באותה מידה כל הזמן וכן אני מתקשה להתרכז במעשיי, ומרגיש לחוץ. האם זהו התקף חרדה נוסף? האם ה"זרמים" האלה ברגליים הם סימפטום נוסף?

10/04/2002 | 22:29 | מאת:

זאב שלום בהחלט יתכן ומודבר בסמן נוסף לחרדה בברכה עמי

10/07/2004 | 09:48 | מאת: גלית

זאב שלום זרמים ברגלים זוהי תופעת חרדה גם אני סובלת מזה אבל מטופלת בתרופה בשם מרוניל וגם קלונקס אז אתה חייב לטפל זה לא עובר לבד. בהצלחה