זה שוב אני

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

25/02/2010 | 01:53 | מאת: יואב

מצטער שאני שולח שוב הודעה רציתי לדעת גם. אם זה לא נזק שאני לוקח את הטריבמין ויטמינים מקבוצת ויטמין B ועד כמה זה משפיע לי על הלב ומערכת העצבים בכלל כל מידע נכון ורפואי שתוכל לספק לי על זה אני אשמח אגב אני בן 22 ולפעמים שותה אלכוהול ומעשן קצת חשיש. בנוסף לזה לוקח ציפרלקס. האם זה גם משמין? והאם יש הבדל משמעותי בין לקיחת תרופות אלו ובין הפסקתן?

יואב עיין בתשובתי לשאלה הקודמת. דרך אגב ויטמינים אינם משימנים ואין להם ערך קלורי.

מנהל פורום דיכאון וכאב