דופק לב חזק וציפרלקס

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

06/01/2011 | 15:20 | מאת: ר

שלום. אני בת 26, ונוטלת ציפרלקס 10 מ"ג מזה מספר חודשים. בשבועיים הראשונים שנטלתי את הכדורים חשתי מידי פעם סחרחורת קלה ודפיקות לב חזקות, רופא המשפחה אמר שאלו תופעות שאמורות לעבור. וואכן זה עבר לאחר כשבועיים בחודש האחרון אני מרגישה יותר ויותר ולמשך זמן ממושך יותר (זה יכול להיות כמה שעות וגם למשך יומיים) את התופעה הזו של דפיקות לב חזקות (לא מהירות), אני יודעת להגיד שזה משפיע גם על מצב הרוח, מצד אחד חוסר שקט, ומצד שני גם עייפות מוגזמת, אני יכולה לישון במשך כמה שעות ביום (כולל להפסיד ימי עבודה).האם אלו תופעות ללואי של הציפרלקס? האם אני צריכה להחליף את הסוג של הכדורים?

שלום לך. מכיוון שתופעות הלוואי חלפו בעבר, יתכן ומדובר בתסמיני חרדה. במקרה שכזה מומלץ אף להעלות את המינון על מנת להתאים אותו לצרכיך. באם התופעות לא יחלפו , יש לשקול החלפת תרופה

מנהל פורום דיכאון וכאב