איזה כדורים יכולים להתאים לי

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

02/01/2011 | 14:45 | מאת: מישהי

חשבתי להרשות לעצמי טיפול קוגנטיבי לפני זה אני רוצה להתחיל עם כדורים מה יכול להתאים לי ? ראשית אני גרושה בת 37 אמא ל3 בריאה לא מעשנת כל חיי למעשה היו תקופות שחשתי שכולם נעים מולי כמו הייתי מאחורי קיר זכוכית ולמעשה כל קשר קצת מחייב אפילו חברתי מכניס אותי ללחץ וככה אני חברותית אבל בודדה להחריד בבית ספר מעולם לא הצלחתי להקשיב אבל הצלחתי ללמוד לבד לבגרות הקליטה שלי מהירה אני מבחינה בכל פרט מעולם לא הצלחתי להתמיד בעבודה יותר משנה יש תקופות שאני ממש בדאון - חושבת עצובה בשנים האחרונות לאחר לידת בני י בעיקר הדכאון לאחר הלידה לא עוזב אותי ואני מוצאת עצמי מתרגת מכל דבר בוכה בקלות בקושי מזיזה את עצמי עושה רק מה שחשוב כבדה לא מרוכזת בכלל בעבודה לא מסוגלת לעבוד וכבר מצאתי עצמי כל מספר חודשים בעבודה אחרת אולי פשוט המקצוע לא מתאים לי והגיע הזמן להחליף אבל בכל מקרה אני פשוט במצב של אי חשק מוחלט לחיים לא רוצה להתאבד חלילה אבל הסבל הפנימי שלי הוא רב למרות שלכאורה הכל בסדר אבל מוצאת עצמי נעה סביב עצמי יותר מדיי לא החלטית

שלום לך מישהי. יתכן ותוכלי להינות משני העולמות, אך הדבר מצריך איבחון מסודר. מציע לפנות לפסיכיאטר על מנת ללמוד על החלופות הקיימות

מנהל פורום דיכאון וכאב