לוריבן

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

29/12/2010 | 21:12 | מאת: א

שלום. אני לוקחת כדורי לוריבן במשך כחודשיים כל בוקר ובכל פעם שאני חשה צורך. נאמר לי ע"י הרופא לנסות ולהפסיק בהדרגה לקחת את הכדור מכיוון שכדור זה ידוע כממכר. במשך כשוע אני ירדתי לחצי כדור כל בוקר ובכל פעם שאני חשה צורך( לרב לא יותר מפעמיים ביום חצי כדור). אני מרגישה שאני מאןד זקןקה לכדור ומפחידה אותי רק המחשבה להפסיק. הייתי רוצה לדעת מהי הדרך הנכונה ביותר להפסיק לקחת את הכדור. תודה

חשוב לברר ראשית את הסיבה לנטילת הלוריבן. מדובר בתרופת הרגעה עם זמן פעולה קצר יחסית והשפעה שמתחילה זמן קצר מהנטילה. כדאי לעבור איבחון מסודר ולשקול מעבר לתכשיר שאינו ממכר בעל אפקט מניעתי.

מנהל פורום דיכאון וכאב