ציפרלקס

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

24/12/2010 | 21:01 | מאת: א

שלום אני לוקחת את התרופה ציפרלקס בבוקר במשך שבוע ימים. אני עובדת בעבודה פיזית וככל הנראה כתוצאה מהתרופה אני מרגישה חום והזעת יתר. הייתי רוצה לדעת האם זה חשוב לקחת את תרופה בבוקר או שאני יכולה לקחת אותה בערב תודה

הזעת יתר היא תופעת לואי מוכרת ויכולה לחלוף בתוך מספר שבועות. ציפרלקס הינה תרופה מעוררת ויכולה לגרום לעוררות יתר ולכן העדפה היא לבוקר. לעיתים יש כאלה שחשים דוקא עיפות (ונטיה לפיהוק) ולגביהם העדפה היא לנטילה בשעות הערב

מנהל פורום דיכאון וכאב