ציפרלקס

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

21/12/2010 | 23:05 | מאת: אלונה

תודה על התשובה. במקרה ותוך שבועיים מתחילת לקיחת כדורים של ציפרלקס התופעות שציינתי בהודעה הקודמת לא יחלפו האם יש להפסיק לקחת את הכדורים. לגבי מגוון רב כל כך של כדורים התיעצתי עם הפסיכיאטר שנתן לי אותם. הוא אמר שיש להפסיק בהדרגה לקחת את הלוריבן אך להמשיך עם כל השאר (בונסרין ציפרלקס ורידזין). כרגע אני מאוד מתקשה להפסיק לקחת לוריבן אני מרגישה שאני מאוד זקוקה לו. הייתי מאוד רוצה לדעת את חוות דעתך לגבי שילוב של כל כך הרבה תרופות. המון תודה

לא הייתי מפסיק שום תרופה ללא הדרכה וליווי. הפסקת תרופות בצורה מהירה יכולה להוביל להופעת תופעות לוואי. אני מניח ששילוב של הרבה תרופות נועד על מנת לתת מענה להרבה תסמינים, יחד עם זאת ועל פניו נראה כי מדובר בשילוב "מורכב"

מנהל פורום דיכאון וכאב