ציפרלקס

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

21/12/2010 | 21:17 | מאת: אלונה

שלום, אני לוקחת את התרופה ציפרלקס 10 מ"ג במשך שבוע ימים. אני מרגישה גלי חום ואדמומיות בפנים והזעה רבה מאוד בכל הגוף. האם אלה תופעות לוואי של התרופה? האם כדאי להפסיק את התרופה או למרות תופעות אלה אפשר להמשיך בטיפול בתרופה זו? האם תופעות אלה יופיעו כל פעם שאני אקח את התרופה או שבשלב כלשהו זה יפסק? האם מותר לקחת את התרופה יחד עם כדורים להורדת לחץ דם? לטיפול במצב הדיכאון וחרדה שאני נמצאת בו בנוסף לציפרלקס אני לוקחת גם בונסרין לוריבן ורידזין האם זה בסדר לקחת כל כך הרבה תרופות יחד? תודה רבה

שלום אלונה. התופעות שאת מציינת הם אכן תופעות לוואי של הציפרלקס. הייתי עוד ממתין כיוון שיתכן שהן יחלפו תוך מספר שבועות.אין ספק שאת נוטלת מגוון רחב של תרופות ולמען האמת ההרכב לא ברור לי. הייתי ממליץ לעשות סדר בתרופות. אני מניח שניתן לצמצם את מספרן. פני לפסיכיאטר המטפל בך בבקשה שכזו.

מנהל פורום דיכאון וכאב