דכאון?

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

18/12/2010 | 21:35 | מאת: סיגלית

בת 45 נשואה + 4 עובדת 15 שנה במקום גדול החלפתי שם כבר 7 מקומות ( נשארת בגלל בעלי וגם לא מפוטרת בגלל פרוטקציה שלו במקום) לפני כן עבדתי מספר חודשים/ימים והייתי עוזבת, דם פה הייתי עוזבת מזמן מתחילה ללמוד כל פעם משהו חדש אחרי X זמן פורשת ומפסידה את הכסף אחרי חודש חודשים שוב חוזר אותו הדבר ולא מתיאשת . אוהבת לבזבז ולהסתובב ואוהבת להיות בבית, כל הזמן עצבנית וצועקת אבל הרבה בדאון בלי מצב רוח רואה רק רע כל הזמן מפחדת שיגמר הטוב שנמצא לפעמים, בוכה רואה המון טלויזיה ומעשנת. לא רוצה ללכת לעבודה כל הזמן ממורמרת ורואה שחור ושחור מולי. הקיצר עם היה אפשר כל הזמן הייתי במיטה. לא עצלנית בכלל אוהבת לנקות לבשל לסדר לעבוד ולעזור תמיד אני ראשונה , זה יגידו כולם. האם אני משוגעת או משהו לא תקין אצלי בראש

בהחלט יש לשקול אבחנה של דיכאון. אין כל קשר בין דיכאון לשיגעון. ממליץ לפנות לרופא המפשפחה או לגורם מבריאות הנפש לאיבחון ראשוני

מנהל פורום דיכאון וכאב