אפשרות הפסקת תרופות

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

14/02/2010 | 10:52 | מאת: א.מ.

שלום מאז 1989 אני מטופל כנגד התקפי חרדה. התרופה הראשונה שקיבלתי הייתה מרוניל. היא עזרה. לאחר שנתיים עשיתי הפסקה לשנה אך ההתקפים חזרו ואז נסיתי תרופות שונות מכל הסוגים, ללא הצלחה גדולה. לבסוף חזרתי למרוניל ושוב בהצלחה. אני לוקח את התרופה רצוף במשף 3 שנים ולא סובל. האם תיתכן אפשרות להפסיק השימוש בתרופה?

הפרעת חרדה הינה הפרעה גלית שנוטה לעיתים לחזור במהלך החיים. יחד עם זאת בהחלט ניתן להעלות את האפשרות להפסקת הטיפול, כמובן בליווי רפואי ובהדרגה. צריך קחת בחשבון את עוצמת ההפרעה והסבל שהיא עוררה בשיקולים כנגד הפסקת הטיפול.

מנהל פורום דיכאון וכאב